GRILLROOM PIZZERIA NIJL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1496 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Nijl. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 11:27 Kou eten 2 uur bezorging
27 nov 2022 om 19:43 Eten was koud (en niet een beetje koud maar gewoon koud!) Smaak was helaas ook niet wat het geweest is.
27 nov 2022 om 19:09 Was weer lekker
26 nov 2022 om 20:59 Lekkere kapsalon!
26 nov 2022 om 19:41 Het eten was koud toen we het kregen
25 nov 2022 om 21:46 De calzone was helaas koud
25 nov 2022 om 19:19 Eten was sompig en koud ik had beter een worm op kunnen graven als ik honger had. Ik was lopends nog sneller geweest bezorging was pure shit. Toen we belde was de man niet zo vriendelijk. Ik was niet blij en had heel veel honger ik voel me verraden.
25 nov 2022 om 10:11 Eten was goed. Maar 2 bakjes saus niet. Gelukkig had ik die als laatst op me eten gedaan, maar daardoor kon ik het wel weg gooien. De saus smaakte bedorven. Hele avond buikpijn van gehad.
21 nov 2022 om 7:39 Juiste tijd afgeleverd, top bezorgd
20 nov 2022 om 19:31 Eten was helaas aan de koude kant, de zakjes friet waren zeiknat van het vet
20 nov 2022 om 19:01 Gewoon top
19 nov 2022 om 20:05 Super bezorging, maar dat is het 9/10 keer altijd goed. Alleen was de sparrib ietsjes minder.