GRILLROOM PIZZERIA NIJL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Nijl. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 13:30 Bestelling een half uur te laat geleverd dan aangegeven, pizza was niet warm meer. Pizza was verder prima.
27 mei 2024 om 8:15 Kleffe maaltijd. Veel afval. Correcte levering
22 mei 2024 om 21:09 Lekker warm eten en zeer snel gebracht. Top
21 mei 2024 om 11:57 Ze wisten ons goed te vinden. Betere pizza's en Shoarma dan dat we normaal bestellen bij een concurrent. Betaal je wel iets meer voor. Heerlijk gegeten.
20 mei 2024 om 21:07 Alles was koud. Friet was slap en nat. 2x Grote portie spareribs besteld, en maar 1.5 portie gekregen op 1 schaal. Super slecht.
15 mei 2024 om 19:23 Lekkere pizza en goed gevuld! Snel bezorgd.
15 mei 2024 om 8:41 They gave me the wrong food, but it was a fault from the restaurant, not the one who took it to my door
11 mei 2024 om 13:11 Nice guy, good food Food was hot and tasty
8 mei 2024 om 19:55 De schotels lijken kleiner geworden te zijn qua hoeveelheid en ik mis het bolletje rijst. Ook mis ik de lekkere rode kruiden op de friet. Groet was eigenlijk niet meer echt warm. Het vlees was ouderwets lekker. Al met al dikke voldoende.
6 mei 2024 om 22:38 warm en op tijd
5 mei 2024 om 19:27 Lekker
4 mei 2024 om 22:30 Bezorging duurder langer dan 2 uur.. en de kwaliteit was deze keer ook echt een stuk slechter, jammer. Volgende keer ergens anders